Wednesday, February 3, 2016

Adam Fact #1


1. Anak bongsu.

2. Cancerian.

3. Suka aktiviti melibatkan air.

4. Tak pandai berenang.

5. Suka udara sejuk dari kipas berbanding aircond.

6. Sejuk malam membuatkan tapak kaki dan tangan berpeluh dan basah. Sometimes air jernih akan menitik dari hidung macam air paip non stop.

7. Suka mandi, Selalunya lama. Minimum 30 minit. Kat kampung lagi lama. Air perigi plak tu. Perrrggghhh..

8. Tidur wajib berbaju. Bottom likes seluar or kain pelikat or ect it's an option. Sometimes tak pakai apepon.. ; P

9. Suka mandi hujan bila hujan lebat.

10. Masih sukakan cuaca sejuk berbanding panas.

9 comments:

Amir Warlord said...

No 10 tu Kita sama...Amir pun suker cuaca sejuk berbanding panas...and how I wish that I can live at Cameron Highlands tu....hihihi...;-P

adamiedamuss said...

Wish kita pon sama.. Hahaha..
Kalu ada cawangan kat cameron tu dah lama mintak tukar pi sana.. but xde.. huhuhu..
I love cameron vegis..

Aries Kid said...

Tidur pakai kain pelikat mestu seksi..hikhik..
Btw hai..

adamiedamuss said...

Hi aries kid.. sexy ke?
Abam mmg sexy.. mana tau?
Ekekekeke...

Muhd Zacky said...

1, 3, 5, 7, 10 sama. hahaha

adamiedamuss said...

Ooo.. zack ank bongsu gak ye.. hyper aktif.. ekekeke

kaka nala said...

Hi Adam... Nak wechat id please✨

Tebuan Kuneng said...

anak bongsu= manja..hahahak bye

adamiedamuss said...

hi 2 u too kaka..
id wechat.. ada je kat blog ni.. kalau pandai cari la.. hihihi..
tp slalunya kalau ppuan yg add mmg di block trus.. ;P

T.K. nak manja gak la tuu.. hik hik hik...