Saturday, February 20, 2016

Kecey masey..

Hi adik-adik dan kesayangan abam semua, apa habaq? Sihat? Nak habaq sket, petang tadi abam baru sampai ke kampung di negeri cik siti wan kembang kempis lubang hidung mu tetap menjadi pujaan hati ku.. Tudia meraban..

Ok, kali ni abam balik unplan langsung disebabkan sesuatu telah terjadi kat kampung. So pagi tadi bangun je tido, terus pack barang masuk keta, mandi, bersiap dan terus drive ke kampung. Lewat juga la abam sampai kampung tadi. 

Esok pagi memang aktiviti pack. Tak tahu semua dapat diselesaikan terus or tak. Harap-harap semua dapat settle esok hari. Aminnnnnn...










Nota Berkaki : Kalau ikutkan plan abam nak rest-rest je ujung minggu ni dan update beberapa entry yang masih belum di publishkan lagi. Tapi apakan daya. Family 1st kan kan kan...!?

Bloggers Kelate ada tak kat sini? Jom berkenalan esok jika berkesempatan. Esok seharian abam maybe akan ada berada di KB.. Ok, bye..

3 comments:

Aries Kid said...

Semoga urusan abam dipermudahkan..

Erni Hasmiza said...

ye ye saya blogger kelate....

adamiedamuss said...

Aries Kid.. Tq 4 ur doa ;)

Erni Hasmiza.. So sorry, tak sempat balas komen sebelum ni. Terlampau bz n kalut masa kat kg hari tu. Kalu x sempat gak mengeteh kat kbmall kan?