Thursday, March 10, 2016

Drama Minggu Ini.. #网络剧

Ok.. Kali ni abam nak perkenalkan Drama-G dari Tanah Besar China yang menarik perhatian abam. Ni abam share episode akhir bagi season 1. Dengar katanya season 2 akan keluar tak lama lagi. Drama ni merupakan online drama yang ditayangkan disana ala-ala tonton.com.my kat Malaysia.

Tiap-tiap minggu abam tunggu drama ni keluar kat u-tube. Bagi abam jalan cerita ni tak berapa boring or biasa berbanding drama-drama dari Thailand or Philippines. Tapi drama macam ni mesti ada anak orang kaya dan anak orang miskin (CLICHE). So memang abam suggestkan untuk korang tengok drama ni bagi korang yang suka berangan. Hak hak hak hak hak hak.... Ada 2 versi iaitu versi cut dan uncut. Versi english sub pon ada. Korang bleh cari kat u-tube.

Selamat menonton. Jangan dok tengok drama ni kat ofis or dalam kelas noh..!?

Adios.. ; ]












Nota Berkaki : Abam ok je.. ; )

4 comments:

Mus said...

ermmm... menarik.... ponteng klass... nk tgok drama nie... hahaah

hii abam... :)

adamiedamuss said...

Oooiii mus.. brani ang ponteng?? Abam sumpah ang jd beskal nak? Hak hak hak

Mus said...

basikal yati pecoh tiub, mari kito main, main nusuk.... hahahaha..
klau abg x tau... mmg rugi la....

Muhd Zacky said...

mana nak tgk versi uncut? saya tengok drama ni terlalu loose jalan cerita dia, menarik la but some of the plots were too randoms. kadang-kadang macam tak make sense, tak boleh nak connect the dots. Characters development was just not properly organized. Nampak sangat dia nak rush. Eh, tiba2 jadi short review. Hahaha bye