Saturday, February 28, 2015

Eh.. Mac ke tu..!?

Belek2 blog tengok2 bulan februari takde entry. Sebenarnya ada je entry baharu sedang tulis, tapi disebabkan menaip menggunakan tab, maka banyak la auto correct yang berlaku. Terus hilang mood dah disimpan begitu sahaja entry tu. Hak hak hak.. Entah bila la nak dapat mood balik nak sambung entry yang banyak terbengkalai tu.

Btw, bulan Mac ni, lagi 3-4 hari lagi je date operation. Menunggu hari je ni. Makin dekat makin berdebar pulak. Kene hadap sorang2 pulak tu.. Bertabahlah.. Hahahaha..








Nota berkaki : Ini je update untuk bulan ni.. Sebulan 1 entry.. Sedih ngat.. Sob sob sob..

7 comments:

Tebuan Kuneng said...

Abih la nnti operate und3r GA...kene bogel atas meja..hak3

adamiedamuss said...

Emm.. kene bugel ke? TB tlg teman abam.. abam takut kene cabul.. hak hak hak

Tebuan Kuneng said...

hahaha.ofcoz la..sbb selalu da tgk..hakhak

adamiedamuss said...

Emmm.. seram nyer doc buat mcm tu.. padahal operate kat blah ats body.. xkan kene bugel gak.. Sob sob sob.. TB.. selamatkan abam.. hak hak hak

Tebuan Kuneng said...

haaha...aiyokkk...kehkeh3...
ehh TB sape??haha

adamiedamuss said...

TB = tebuan kuneng.. xkan nak abam sebut nama betol kot kat sini..

Khai said...

U've been rape......