Saturday, January 31, 2015

Hi February..

Malam tadi tengok kalendar dan aktiviti untuk bulan Februari.  Memang padat. Dan tetiba baru perasan untuk bulan Januari masih belum ada entry terbaru. Bukan tak nak update, tapi my sweet lappy dah almarhum dah. Genap 5 tahun dia berkhidmat untuk cheq sepanjang cheq sambung belajar. Beli masa 1st sem and next month cheq akan final exam untuk final sem. Tapi last assignment cheq tak sempat buat so terpaksa pinjam lappy papa bear. Thanks papa bear sebab kasi pinjam your lappy almost sebulan.

Sebab takde lappy terpaksalah update blog ni guna tab. Kesihan cheq. Ada tak sape-sape nak tolong sponsor cheq belikan komputer baru? Kalu ada, sila tinggalkan no.hp anda di ruangan komen. Nanti cheq contect. Hak hak hak.. Jangan risau, komen anda akan ditapis dan identiti anda akan dirahsiakan. Konsep anak ikan sangat..

Bulan depan memang padat sket jadual. Dengan final exam nya, dengan operation nya, dengan fisio nya, dengan cuti raya cina nya. Owh wait, Chinese new year.. mesti ada sales best-best sebelum Chinese new year. Sape nak teman cheq p shopping kat Penang?? Angkat bontot. Best nyer.. Weeeeee...

Sorry la entry kali ni tak bergambar sebab macam susah sket nak menaip guna tab ni. Nanti cheq dah beli komputer baru cheq update banyak-banyak. Cheq ada la servey mini tower desktop yang power untuk gantikan lappy cheq tu. Rasa muak dah kot guna lappy, skang rasa nak guna desktop plak untuk my mini office kat umah ni. Tahan lasak sket. Kalu onthego dah ada tab untuk guna sementara. 

Oh ya. Terlupa plak. Bulan Disember last year dah 2 tahun la cheq single. Rasa makin on kut. Rutin harian pon tersusun elok. Cuma lepas ni dah tak sibuk memikirkan assignments lagi. Hohoho.. Kene cari aktiviti baru untuk sibukan diri. Januari tahun ni plak cheq dah genap 10 tahun bekerja dan menetap di Kedah. Dah rasa serasi dengan keadaan kat sini. Rasa sayang jek kalau terpaksa pindah keluar dari Kedah ni. Huhuhuhu.. 

And last 2 weeks,  cheq dah bertukar ke department baru. Rasa kekok pulak nak mulakan tugas ditempat baru ni. Okay la, cari pengalaman banyak-banyak sebelum apply kenaikan pangkat. Hehehehe.. 

Time to go now. Mencari cinta baru. Hak hak hak.. 











Nota berkaki : Emmm.. nak tulis ape yer.. emmmm...

10 comments:

Nu'man Qatadah said...

Wei dah 30 tahun tue ... anak ikan la sangat .. Bluerkkk :p

adamiedamuss said...

Anak ikan kaloi.. Mmg kene tua2 sket baru lazat.. hak hak hak..

Herr Augustus said...

apa2 pun good luck untuk kenaikan pangkat !! ;)

adamiedamuss said...

Thanks n insha Allah august.. ; )

JAZZLEE said...

019-333xxxx, eh leh caye ke ni, tetibe jeee aku hlg kbranian,
30an tuh meme sdap, klu dpt kang aku benam rpat2

adamiedamuss said...

Jazlee : Motip bg no.hp sekerat.. Tudia.. menyimpan impian nak benam aku rapat2.. Insaflah wahai sahabat.. hak hak hak

JAZZLEE said...

Laa kate nk sensor or tapih, Nsib bek xbagi full number, klu x mati ktak ler abg. tndanya x syg abg la tu

adamiedamuss said...

Sbb xbagi full la publish.. kalu x mcm ner nak reply.. nnt xberkaitan plak komen yg naik.. cuba abam letak no hp full.. dpt la komen kat ur hp.. hik hik hik.. nnt nak p penang sponser k? Hak hak hak..

JAZZLEE said...

Sabag sat cheg no, line xclear lani, bla clear nnti abg bawak p shoping n pusing penang, bleh pekena nasik kandag kayu, pastu turn abg plak mintak somting kat cheg, ahaks

adamiedamuss said...

Abam J gatai.. Cheq xbrp nak mkn nasi kandaq.. kalori tinggi..

Sblom cny k? Janji tau??

P/s : gedix tak? Hak hak hak