Tuesday, September 23, 2014

Love Sick The Series - The End..




Ini adalah episod terakhir drama LSTS. Seperti komen cheq di entry sebelum ni, episod akhir ni memang kureng kick bagi cheq. Sedih bila dapat tahu episod ni adalah episod last. Tapi cheq suka bila dapat tau akan ada season 2 untuk siri ni. Weeeeeeeeeeeee.... Tak sabar nak tunggu.

By the way selepas tengok drama ni cheq baru dapat tau yang drama yang cheq follow tahun lepas dah siarkan season 2. Muahahahahaha... Double happy.. Hik hik hik.... Drama apa? Nanti cheq update lain yek?

Penat baru balik dari pameran hari ni. Seronok sangat and so happy sebab booth kami di umumkan booth tercantik. Tak pernah-pernah menang apa-apa dalam pameran sebelum ni tetiba dapat tempat pertama terus. Gila kau tak terkejut? Pepon best dapat team untuk tahun ni sebab banyak bekerja sama and kepala semua gila-gila. Bos pon puji. Dan seronok bila dapat bos yang tegas menangkis arahan dan keperluan-keperluan yang mengarut.










Nota Berkaki : Masa tengok episod 1 beberapa bulan lepas cheq malas rasanya nak buat review pasal drama ni. Bila dapat mood nak buat review tengok-tengok dah ada blogger update pasal cerita ni. Terus kecewa. Wuwuwuwuwuuuuuuuuu... 

2 comments:

Ibnu Kaula said...

Confirm la drama tu Hormones kan?

Ala ;)

Dah episode 10 dah pun :D

LOVEEEEEEEEE NON!!! :D

adamiedamuss said...

Alamak... Jawapan bocor.. Ekekekeke..
Dah eposode 12 dah.. Episode 13 maybe last episode kot...