Saturday, September 13, 2014

Hi 3.0..

Muahahahaha..

Secara rasminya cheq sudah melangkau umur 30 tahun pada julai yang lepas. Hohohoho..

Dah 3 series dah. Kalau kete 3 series harga dia pon dah mahal sket kan dari kete biasa??

And still single.. Wuuuuuuu... Hahahaha..

Pepon thanks kepada yang tahu and wish kat cheq.

Dan juga thanks kat Papa Bear yang ter-over excited wish sehari awal. Hahahaha..

Gigih tunggu jam 12 tengah malam and karang text bagai. Rupanya mamai. Hehehehe..

Sweet sangat. Papa Bear spesis yang tido awal ye. So memang ajaib sket kalau terima text dari dia tengah-tengah malam neh..

Tidak lupa juga sekarang ni cheq tengah cuti sem sebelum memulakan kelas untuk semester terakhir. 

Huuuuu... Patutnya semester ni la last sem cheq. Tapi disebabkan masalah ketika pendaftaran dan few classes clash. Maka terpaksalah ditambah satu lagi semester. Waaaaaaaaaa.. Sedih rase.. Huhuhu..

And my abang (real brother ok) cancel-kan plan dia nak datang sini last minute. Geram plak kite.

Dah la banyak plan terpaksa dibatalkan. Huhuhu.. 

My abang tu katanya ada kejohanan catur kat sini. And dia plan nak stay kat umah cheq. 

Buat penat jek cheq kemas, mop lantai bagai. Huhuhu.. Dah la OT minggu ni tak dapat buat. Wuuuuu..

Nasib baik dapat pujuk Fafau mai umah malam tu. Hehehehe.. Hilang gak rasa boring.. ;P














Nota Berkaki :  Entry nie ditaip minggu lepas. Tapi masa tengan menaip tetiba pakcik sebelah rumah off kan wifi dia. So hari ni baru dapat sambung entry nie. But, entry sebenar yang patut cheq taip minggu lepas dah lupa pasal ape yang cheq nak ceritakan. So, nie je yang dapat cheq taip minggu neh.. Bubye... Weeeeeeeeeee.....

12 comments:

The Legends Prince said...

oppa pencuri wifi...hahahah

JAZZLEE said...

slamat hari lahir dikk, paih nih panggil jee aku abang,aku doakan hg cepat dpt jodoh

Tebuan Kuneng said...

julai-september....2 bulan da...ahaha...

pencurihati penagihcinta said...

Memandangkan blog abg ni ibarat hidup segan mati tak mahu apa kata abg cite pengalaman abg dgn ex-bisex abg tu.. Tringin jgk nk tahu camne? Hihi.. Jgn mrh

pencurihati penagihcinta said...

Memandangkan blog abg ni ibarat hidup segan mati tak mahu, apa kata abg cite pengalaman psl ex-bisex abg tu.. Tringin jgk nk thu cmne... Hihi Jgn mrh

adamiedamuss said...

pat.. hahaha... jiran yg baik adalah jiran yg berkongsi wifi dgn jiran tetangga..

abg Jazlee.. hak hak hak.. idup lg ye.. ingatkan dah insaf.. hak hak hak.. btw.. thanks 4 the wish.. hehehe

tebuan kekuningan.. biasa la org sibuk.. nak update pon xsempat..

pencurihati penagihcinta.. panjang aih nickname ang... semua kisah ex2 cheq dah pernah crita kat blog lama.. malas dah rasa nak repeat kisah2 lama.. kita mula dgn kisah baru la nie.. hohohoho..

JoHn said...

Selamat Hari Jadian awak

pencurihati penagihcinta said...

Kalo cenggitu bleh, hang invite cheq ke blog lme hang.. nme panjang psal orgnye unik cm nme yg tertera(loghat utara).. pencurihatipenagihcinta-@-gmail.. :-) kalo blum delete lagi la..

adamiedamuss said...

thanks abg john for the wish.. hehehehe...

PHPC.. blog tu dah di block utk umum.. i just keep it as my old diary..

Tebuan Kuneng said...

jap2.john ngn bang dam?? sape lagi tua sebenaqnye nih??hahaha

adamiedamuss said...

tebuan kekuningan.. kami sebaya.. cuma abg john tua 2 bulan jek..

JAZZLEE said...

org yg pnah buat aku menangis dah gmuk skrang, nasib baik dia reject aku dulu, klu tak tentu skarang aku buang dia dlm longkang, haks3