Wednesday, August 20, 2014

Jawapan 10 Soalan..

Assalammualaikum.. And good morning guys.. Lama giler rasa tak update blog. Tengok korang pon dah macam jarang-jaran nak update blog korang. Ada masalah ke?? Meh cite kat cheq meh. Hak hak hak..

BTW.. Ini bukan entry sebenar yang patut aku update malam neh. Tapi bila baca balik entry-entry yang lepas banyak lagi entry-entry berbangkit aku tak jawap. So malam ni kita bermula dengan entry  10 Soalan dulu.

Pepun rasa nak bagitau jugak kat sini. Aku baharu je selesai exem final untuk sem 9. Hohohohoho.. Happy giler rasa. Tapi penat la nak kene belajar rushing-rushing sebab jadual exam semua subjek aku ambil sem ni bersusun-susun 4 hari berturut-turut. Kalau biasa ada gak gap sehari or dua. Tapi nasib baik paper aku semua petang. So bleh study hingga ke lewat malam. Hohohoho...

OK.. Kita mula menjawab 10 soalan yang ada. Emm.. Tak ramai sebenarnya yang bertanya. Dari post entry tu bulan Jun. Soalan yang ada tak meningkat-ningkat. Nampak sangat tak ramai yang baca blog cheq. Sob sob sob.. Muahahaha...

So sebab tak ramai yang bertanya, maka aku jawapkan semua soalan yang ada. Macam mudah jek semua soalan korang neh. Takde soalan yang mencabar minda macam soalan dari En. Jazlee. Hak hak hak...


Soalan dari En. Malaikat Jatuh.. (Wakakaka..)

1. Siapakah nama sebenar?
~ Ok.. Nama sebenar aku ialah MSA.. Singkatan jelah.. Hahahaha.. Nak tau nama penuh, sila teka dengan tepat.. Yang dah tau macam Patrick and Mus and adik Kecik and semua EX2 cheq, korang dah takleh masuk peraduan teka dan menang neh.. Hak hak hak..

2. Bila nak kahwin?
~ Insha Allah hujung tahun.. Tahun bila tak tau lagi.. ;P

3. Kat rumah takda hantu ke?
~ Takde dik.. Ada musang jek yang tinggal atas siling rumah neh..

4. Bila first time pecah teruna?
~ Darjah empat kot.. Lepas skodeng my abang yang kembar tu melancap curi-curi dalam bilik dia. Lepas tu cheq try buat jugak.. Heaven kot rasa time tu. Muahahahhaha...

5. Berbalik kepada soalan no.2, umur berapa nak tamatkan zaman bujang?
~ I tak pernah bujang U. I dah ada yang istimewa yang selalu menemani I siang dan malam sejak azali lagi. Malaikat kiri dan kanan I. (Mati laaa kene carot dengan Yot lepas neh..)

6. Siapakah Fafau?
~ Fafau ialah seorang manusia.

7. Lanjutan soalan no.6, apakah jenis hubungan dengan Fafau?
~ TTM.. Teman tapi mesraaaaaaaa....

8. Apakah saat2 yang paling dikesali sepanjang menjadi plu?
~ Emm... Kenapa cheq tak mati ja time excident keta dulu? Kurang sket dosa kan??

9. Lanjutan kepada soalan no.2 dan no.5, andaikata berkahwin, adakah selepas kahwin akan meninggalkan dunia plu buat selamanya?
~ Sekiranya Dia telah menetapkan kahwin itu boleh menjadi penawar kepada penyakit jiwa ini, dah lama aku kawin tau.. Hehehe..

10. Boleh tanya 10 soalan lagi?
~ Boleeeeeehhhhhhhh... Bila soalan di buka lah.. Hak hak hak..



Ni soalan dari En. Penyiasat Remaja.

Nak tanya satu je... Berapa kali dah couple dengan lelaki dan perempuan kalau ada????
~ Dengan lelaki (yang serius kapel la kan).. 5 orang lelaki, semua zaman dah keje.. Dan dua orang gadis, masa zaman PMR dan STPM dulu-dulu.. Hik hik hik.. Zaman PMR dulu tu dia yang nak.. Tapi cheq malu time tu.. So takde la serius mana pon. Tapi still sembang-sembang kenal-kenal la.. hak hak hak



Dan soalan dari En.Sayap Malaikat..

Soalan saya, bila nak pindah??
~Amboi.. Macam tak suka ja En.Sayap neh cheq dok sini lama-lama. Insha Allah ada rezeki dapat naik pangkat, terpaksa la pindah jugak nanti.. Hohohoho...









So, terjawab la sudah soalan yang diajukan.. Mata aku pon dah mengantuk.. Sekian untuk pagi ini.. Jumpa lagi di lain entry.. Hohohohohohohoho...






Nota Berkaki : Pecah kaca pecah gelas, lepas baca harap balas.. Ehhhhh...

7 comments:

kindaichi kid said...

tudiaaaa...lama nya tunggu jawapan...pape pon...tenkiu kerna menjawab soalan saya...:)

fallen angel said...

ape??? fafau tu manusia???? ohmai... pelik sgt ni....

wings angel said...

bila nak pindah CIQ hahha

Putera said...

i tahu je nama.. ke nk tolong sebut kn?

Putera said...

fafau tu farah fauzana.. haha

JAZZLEE said...

aku xnak pertikai kjantanan ko sai aku tau ko memang jantan, cuma dlm entry ko yg lalu, ko ada ckp ko masih ada keinginan pada ponpuan wlupon masih berbaki perasaan tuh, so xkan nak membujang sapai ketua, xke ko rasa rugi? ada kerjaya dan ada sgala, aku klau bleh nak kawin lagi bila berpeluang, haks2. lagi satu noned2celme en, rasa formal plak..

adamiedamuss said...

kid : sesame sbb bsabar tggu soalan anda dijwp.. hehehe.. sorry ye sbb lmbt reply..

yot : ape yg pelik? sepatutnya fafau tu mcm ner? btw.. fafau baca jek blog ni.. say hi to fafau everyone.. hak hak hak..

amal : awl thn ari tu dpt surat pindah ICQ.. tapi mintak batalkan.. ICQ dekat tmpt abg beli minyak wangi tuu..

putera : celah mana ang tau nama abg? wechat plz.. fafau tu sbb nickname dia guna start dgn huruf F wlpn nama sbnr beliau adlh Y..

en.jazlee : sbb ang tua dr aku, so aku panggil ang encik.. hak hak hak.. masalah yg aku hadapi skang ialah.. kita smbung di entry akan datang.. hohohoho...