Thursday, June 12, 2014

Drama Minggu Ini..


Tengah-tengah dok study bleh plak terjumpa cerita neh.. Memang Philipina antara pengeluar drama and movie bergenre berat macam ni. Dan cerita ni best. Sebijik kot macam kisah aku. Dilema dan cabaran bercinta dengan husband orang. Part yang kantoi tu dulu-dulu hampir je kot. Tapi memang malam tu aku gelabah. Terus tak dapat tido hingga ke subuh. Dah la wat projek kat ruang tamu sambil kekonon dok tengok tv. Padahal.. Hak hak hak.. 









Nota Berkaki : Assigment, Assigment, Assigment jek dalam otak neh... Huhuhuhu.. Tension.. Sape nak tolongkan hilangkan tension barang sejam dua?? Hak hak hak..

11 comments:

wings angel said...

tak jawab pon soklan kita pada entri yang lepas.. huhu

adamiedamuss said...

sabar...sabar..
jwpn akn keluar nnt..

kindaichi kid said...

owh cerita nih....ada jumpa kat youtube...tapi tak tertengok lagi...macam best..

:)..

kindaichi kid said...

owh cerita ni...ada terjumpa kat youtube..tapi tak tengok lagi...tau tak kat mana nak dapat complete cerita ni..macam best je

adamiedamuss said...

semangat..smpai 2x komen..
tgk kat utube jek.. taip tajuk + episode 1, 2, ect..

wings angel said...

ni pelakon temptation wife.. huhu

adamiedamuss said...

tudia..smua dia kenai noh..

wings angel said...

cuti dok umah, cheq xbuat pa.. tgk tv je lah.. hihi.. best oo citer temptation wife tu.. hihi...

adamiedamuss said...

cite tu skrip n alih bahasa dia tv3 x tapis..terok tol.. tkeluar abis bahasa2 ganaz..

btw cite nie lg best.. hahaha

Confused Boy said...

ish ish ish brother, laki orang pon sapu? layan. hahaha. :P

adamiedamuss said...

laki org best..
penuh perisa..
hak hak hak