Saturday, May 10, 2014

Takde Teloq..





Macam sial mamat ni guna pic aku.
Memang spesis takde teloq.
Dan kasihan yang pakat dok komen tu kene tipu.
Btw.. Dia baru je block aku di FB.
Sape-sape rasa nak berkenalan dengan mamat tu sila la ke FB fake beliau itu.
FB rasmi dia aku dah LAAAAAAAMMMMMAAAA jumpa..




Nota Berkaki : Kalau ang takde teloq.. Jangan dok tayang teloq orang lain..



9 comments:

Putera said...

eh pic ni.. hurmmm.. klu x silap, sbb dulu2 sy tanya mana pic nye, then pakcik post pic ni..

adamiedamuss said...

pic ni pakcik post kat blog je for an entry thn lps kalau xsilap..

ang dah p tgk pic tu kat fb dia? xsangka plak mamat tu bc blog pakcik.. kalau tgk kat fb dia pic tu mesti kecik kan?? sbb pic ori pakcik je yg ada dgn resolusi tinggi.. pic tu dah di downgrade kualitinya..

Putera said...

xleh cari kat FB.. try search nama Ahmad Kuchai mcm x jumpa..

adamiedamuss said...

Pakcik rasa dia dah tukar nickname dia.. hehe..

Reeza Shah said...

dapat jumpa profile mamat ni, tapi gambar tu dah hilang.. or dia hidden.

adamiedamuss said...

thanks reeza..
dia hidden..
ada dlm album ni..
https://www.facebook.com/bro.kuchai/media_set?set=a.385609804885214.1073741825.100003085934499&type=3

wings angel said...

orang peymes..hihi.. ramai nak jadi macam pakcik.. hakhakhak :P

adamiedamuss said...

peymes la sgt..
adik abg neh sehat??

pepun sehari dua neh mesti mamat tu lg peymes sbb ramai yg add dia kat fb..

wings angel said...

kita sehat.. hihi.. pakcik lagi peymes daripada mamat ni