Wednesday, April 10, 2013

Janji..

Janjinya minggu lepas. Tapi disebabkan kesibukkan yang melampau maka hari ini terbitlah entry ini.. Jika di ikutkan entry nie di request khas dari adik dari Australia nun jauh di selatan minggu lepas. Sorry lah sebab minggu lepas cheq sibuk dengan sesi pendaftaran semester baru dan kuliah yang entah ape-ape ntah.. Kelas dari pagi hingga tengah malam. Drive balik umah terus tido. Sangat meletihkan minda, jiwa dan raga.

Dan janjinya semalam akan di publish tapi...hauuuuukkkk... Hahahaha... Semalam sempat pilih dan edit gambar jek sambil layan cerita kat bawah neh.. Walaupon dah 2 kali tengok tapi best sebab menceritakan tentang erti persahabatan sebenar dan prinsip hidup yang dipegang. Dan pagi ni lepas menyelesaikan segala L.O bagai maka baru la sempat nak update segala.







Okay cukup dengan filem dari seberang neh, maka cheq persembahkan apa yang dijanjikan..
















This is meeeeeeee :]

This is my job.. Saje pilih yang blur...

My body.. Janji nak tunjuk pusatkan.. Tak jadi.. Pusat itu aurat lelaki.. Ekekeke...

And this is limited edition untuk masa terhad... Lalalala...








Nota Berkaki : 1st entry untuk bulan april la kut neh.. Sebenarnya malas nak update. Maybe lepas neh cheq update pasal renovation umah cheq kot.. Harap-harap bulan Mei ni semuanya selesai macam biasa.. Assignment pon berlambak-lambak sebab cheq amik extra class... Huhuhuhu..

6 comments:

fallen angel said...

alololo.... comelnye... hehe

Putera said...

pakcik yg kata nk tunjuk.. then sy just ingatkn je.. hihi

adamiedamuss said...

mekacehhhh...sy tau sy coemy...hek hek hek..

adamiedamuss said...

harap maaf en.bobo.. komen anda terpaksa ditapis dan tidak dapat di publishkan... (bobo yg buat parody lagu 'sayang' shea tu ke?? hak hak hak)

Confuse Boy said...

:)

Confuse Boy said...

Movie yg menaikkan nama Mario Maurer ni ialah Love of Siam, a tale of two kids of same gender falling in love! It was a neither light nor heavy in its storyline yet the impact was amazing! Bring tears to my eyes. Cube arr tengok kat youtube banyak. :)