Wednesday, February 6, 2013

Heaven...



Jika diikutkan aku masih lagi memiliki 2 assignment yang masih belum disiapkan dan 2 tugasan pejabat. Tapi rasa malas masih menguasai diri. Hak hak hak..

Rasa ingin update blog ni berkobar-kobar. Tapi bila difikirkan tentang idea yang banyak entah dimana mahu mulakan.

Hmmm.. Ok, I will start here. Why all the entry is gone? Tak hilang pon. Masih ada. Cuma aku ingin mulakan bab baru. Kenapa bab baru. Emm.. Semuanya telah berakhir bagi kami. Maka aku mulakan langkah baru dengan meninggalkan semuanya diblog lama.

Kenapa entry sebelum ni suam-suam kuku?? Hahaha... Tentulah suam-suam kuku. Sedih kot. Perancangan sebelum ni habis musnah. Takpelah. Dah jodoh tak panjang. So buka buku baru dan bab baru. Dia pon tengah bahagia dengan orang baru.

Dan sejak 2 minggu kebelakangan ni aku rasa aku dah jarang fikirkan masalah ni. Bersedia untuk mulakan hubungan baru? Emmm.. Mungkin bukan dalam masa terdekat kot. Walaupun ada yang cuba mendekat dan merisik. Hahaha.. Macam nokharom? Kalau betina tu takpe gakkan nak merisik-risik bagai?? Pepun aku letakkan syarat simple je pada semua. Aku masih mengubat hati ini dan semuanya aku akan berkawan untuk mengenali hati budi masing-masing. Yang mana serasi tu bertuahlah. Itupon jika terbuka hati ini untuk berkasih sayang lagi. Kenangan lama masih tercalit lagi diparut-parut lama pada badan ini. Sukar untuk melupakan semuanya sekali gus.

Ok je John kali ni aku rasa. Takde la rasa nak telan ubat dan gantung diri macam yang lepas-lepas. Aku rasa aku dah fully prepair kut untuk berpisah kali ini. Malam last kami jumpa aku dapat hadiah terakhir dari dia. Berlubang perut aku. Hahaha.. Walaupun tidak sengaja, tapi bersepah gak darah bila aku bangun tidur dijubah. 

Dan minggu depan selepas cuti panjang tahun baru cina peperiksaan akhir semester akan mengambil alih jadual siang dan malam aku. Agaknya akan penat untuk seminggu dan lepas tu bolehlah untuk bercuti sakan selama 2 bulan. Weeeeeee... Ke K.K. gamaknya tahun nie. Macam best.. Hehehe.. Sape nak joint??



Nota Berkaki : Nak upload video hajatnya. Tapi ofis block line plak. So nanti pakcik balik keje la pakcik upload lain jika rajin. hak hak hak.. Memang malas dah nak on lappy kat umah sejak sebulan dua nie. Cukup la dengan tablet buruk neh. Oh ya.. Bulan nie dah genap umur tablet nie setahun. So kontrak dengan celcom akan tamat gak. Termasuklah bill. Sebab sebelum nie aku dah bayar bill line tablet untuk setahun. Hmm... Kena wat perancangan belanjawan baru nampak gaya nyer. Termasuk cukai pintu n tanah. All bills and insuran kereta n moto.. Huhuhu... Cepat la rumah siap.. Tak larat dah tunggu neh.. Huhuhuhu...

6 comments:

GrE@+ GuYzZ said...

chill bro..
ada yg trbaik utk kau.. dia dh ada yg lain, lupakan walaupun susah..

truskn hidup baru yg lebih tenang ye..
;)

all da best..

adamiedamuss said...

thanks beb..
tgh cuba melangkah kedepan neh..
hak hak hak..

Putera said...

apa benda tu?? :0

Putera said...

kena tembak ke?? hehe

adamiedamuss said...

Haha.. Kene tembak mati la cheq dek oii..
Kene tikam dgn kunci je..
Tertikam kot..

fallen angel said...

oh... bahaya ni... ini serius...