Monday, April 7, 2014

It's April..

Dah lama cheq tak jengok blog nie. Dah lebih sebulan tinggai macam tu ja. So kalau ada yang perasan, bulan Mac takde entry. Ter-skip katanya. Hahaha..

Ok.. Bulan April adalah bulan yang di nanti-nantikan oleh cheq tahun ni. Pasai apa? Ada laa... Hahahaha..








Ok, tu je entry untuk kali ni.. See you nextweek.. ; )
Yeaaaahhhhh....




Nota Berkaki : Oh ya.. Numan dah aktif balik berblog.. Tapi ayat dia semacam sangat bila baca entry dia. Macam... Dipenuhi kelembutan dan kegedikkan. Adakah ini bermakna Numan sudah bertukar setelah menjejakkan kaki dirantau orang?? Hak hak hak.. Gurau ja Man.. Btw.. welcome back... ; D

12 comments:

kindaichi kid said...

:)....lama tak nampak....

adamiedamuss said...

; ) ada ja online hari2..
cuma malas nak menaip wlpn byk story nak story..
hak hak hak

Khai said...

errkk..... bleh tanyer..... siape Numan..... slalu org dok sebut2 pasal die..... pe blog die.....

JAZZLEE said...

ckitnyer cite :(>

adamiedamuss said...

khai : numan dah private blog dia rasanya.. blogger2 lama je yg kenal..

jazzlee : amboi.. nak pjg2 je dia.. ang nyer crita mana? nak baca gak..

JAZZLEE said...

xyah baca tkut x terbaca, pjang bebbb, gay clubs kan, kan, kan

adamiedamuss said...

nak cabar aku baca ke??
aku cabar ang tulis dulu..
hahaha..

slalu aku baca novel setebal kamus dewan tu..lebih kurang 600-800 m/s kurang dr 24jam je.. ; )

JAZZLEE said...

tkut kantoi, penang kecik jee..
nanti aku saman ko kang

Confused Boy said...

samalah sya pon suka April jugak, sebaab lahir bulan ni, haha. And ramai jejaka hot lahir bulan ni. Hahahaha :P

The Legends Prince said...

Oppa.....nak ikut....nak ikut nak ikut....gedix jap haha

adamiedamuss said...

jazlee : ooo.. ang dok peneng yer?? hak hak hak..

Boy : selamat hari lahir..

pat : nak ikut p mana??

JAZZLEE said...

Salam Adamus, sayang benag aku nak tinggai hg, aku ingin amik
Kesempatn untuk mengucapkan ribuan terima kasih atas
Jasa hg wat entry tuh tuk aku. Aku amat hargai dan aku amat suka Dan aku
juga mohon maaf kiranya
Ada komen2 aku yg menyinggong perasaabn hg. Insyaalah
Jika diizinkan tuhan kita jumpa disuatu masa nanti.
Wassalam