Wednesday, August 28, 2013

And Now.. This Is Me..












Nota Berkaki : Ini bukan bermaksud cheq dah start pakai makeup n dressing like a girl yer.. Just love the lyric about perubahan yang dilakukan pada diri. So this is me now. Lebih berani mencuba, dengan keputusan sendiri, perubahan diri tetapi masih mengekalkan identiti sendiri.

BTW.. Cheq rasa cheq suka kat Gain tu yg pakai baju merah dgn spenda hitam tu.. Dalam mtv tu cheq tak berapa berkenan dengan cara dia pakai.. Tapi cheq mula suka kat dia masa first tengok rancangan realiti We Got Married kat tonton.com.my.. Dari dia start jumpa partner dia sampailah dia dipisahkan.. Cara dia layan partner dia.. Cara dia bergaul.. Cara dia berinteraksi.. Iklas dan berterus-terang.. Takdak hipokrit macam pasangan lain dalam rancangan tu.. Best kot tengok Gain tu.. Stim plak rasa... Hak hak hak..

6 comments:

wings angel said...

chaiyok2.. :D

fallen angel said...

wow.. stim tgk yg mn tu?? haha

adamiedamuss said...

amboi korang dua beranak neh pagi2 dah main2 anbush kat komen yer..

piyot: nak tau sila google search or utube search..

fallen angel said...

yang mana...? yang nyanyi ker yang joget2 tu? hehe

wings angel said...

ape plak dua branak.. lalala hehe

kindaichi kid said...

owh minat kpop jugak yer.....